Angst voor de tandarts?

Narcose Tandarts Nederland helpt

Zenuwen, klamme handen en een paniekerig gevoel voordat u naar de tandarts gaat? Het overkomt veel mensen. Maar liefst 2,5 miljoen Nederlanders ervaren angst wanneer zij naar de tandarts gaan. Voor sommigen blijft het bij wat zenuwen, terwijl 10% van de Nederlanders een bezoek aan de tandarts helemaal vermijdt. Dit kan juist weer voor ernstige gebitsproblemen zorgen. Het kan dan helpen om een ervaren angst tandarts te bezoeken, zoals bij Narcose Tandarts Nederland.

Hoe ontstaat angst voor de tandarts?

Angst heeft normaal gesproken een belangrijke functie. Deze emotie maakt u alerter, waardoor u uzelf goed kunt beschermen in onveilige situaties. Sommigen ontwikkelen ook angst voor zaken die niet bedreigend zijn, zoals een bezoek aan de tandarts. Deze angst stamt meestal uit vervelende ervaringen in het verleden. Wanneer de tandarts volledig vermeden wordt, ontstaan er uiteindelijk nog meer gebitsproblemen gepaard met pijn. Deze extra pijn kan de angst voor een tandartsbehandeling weer verergeren, waardoor u in een vicieuze cirkel terechtkomt. Een gespecialiseerde angst tandarts kan deze cirkel doorbreken en u van uw angst afhelpen.

Alles op een rijtje

De voordelen van narcose behandelingen

Wanneer u een ervaren angst tandarts bezoekt, weet u zeker dat u geholpen wordt door een team dat ervaring heeft met angstige patiënten. Zij weten hoe ze u gerust moeten stellen en stellen een passend behandeltraject voor u op. U hoeft tijdens een eerste gesprek dus niet bang te zijn voor vervelende behandelingen, maar spreekt gewoon uw klachten door en hoort wat er allemaal mogelijk is.

w
Lage tarieven
w
Duidelijke afspraken
w
Brede behandelmogelijkheden
w
Ervaren specialisten
w
Aandachtige en geduldige begeleiding
smile-1-narcose

Tandarts behandeling onder narcose

Het grote voordeel van een behandeling onder narcose is dat u niets van de ingreep meekrijgt. U wordt rustig in slaap gebracht en voelt absoluut geen pijn tijdens de behandeling. Dat maakt een ingreep onder narcose stressloos. U bent in goede handen en hoeft niet bang te zijn dat u in paniek raakt of vervelende dingen ervaart. De tandarts kan tegelijkertijd rustig te werk gaan. Hierdoor is het mogelijk om meerdere behandelingen in één keer uit te voeren. Moet u dus uitgebreid geholpen worden en ziet u op tegen de verschillende behandelingen? Dan is een behandeling onder narcose een goede optie.

Angst voor de tandarts bij kinderen

Helaas zijn ook veel kinderen bang voor de tandarts. Zij willen niet meer behandeld worden en reageren vaak enorm emotioneel wanneer ze weten dat ze naar de tandarts moeten. Ook voor kinderen is het mogelijk om een narcose tandarts te bezoeken. Een behandeling onder narcose is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar oud. De behandeling wordt uiteraard met veel zorg en aandacht uitgevoerd, waarbij de narcose tandarts uw kind zoveel mogelijk geruststelt en afleidt. Kinderen die bang zijn voor naalden, worden met behulp van een kapje in slaap gebracht. Hierna brengen wij een infuus in en wordt de behandeling uitgevoerd terwijl uw kind rustig ligt te slapen.

Het zorgzame team van Narcose Tandarts Nederland

Bij Narcose Tandarts Nederland mag u altijd op een zorgzaam team rekenen dat begripvol met uw angst omgaat. Dat begint al bij het voorgesprek, waarbij we al uw vragen beantwoorden en zo hopelijk ook uw zorgen wegnemen. Tijdens de tandartsbehandeling mag u ook de beste zorg verwachten. Zo staat er een anesthesiologenteam voor u klaar dat u veilig en rustig in slaap brengt. Gedurende de behandeling houdt dit team u nauwlettend in de gaten om u ervan te verzekeren dat u niks meekrijgt van de ingreep. Na de behandeling wordt u naar de uitslaapkamer gebracht en kunt u in alle rust bijkomen.

Neem dan gerust contact met ons op voor eventuele vragen, waarna we een eerste consult met u inplannen.

onze missie

Waar doen we het voor?

Als tandartsenpraktijk willen we mensen helpen, wat hun klachten ook zijn. We zetten alles op alles om u goed te begeleiden, ook wanneer u angst tandarts heeft ontwikkeld. Wanneer wij een angstige patiënt weer een positieve ervaring hebben kunnen geven, zijn we tevreden. Samen zorgen we voor een gezond gebit en proberen we u zo zorgzaam mogelijk van dienst te zijn.

s

Plan kosteloos nu een intake gesprek in

Het is duidelijk dat u voor allerlei soorten behandelingen terechtkunt bij onze praktijk. Wat voor behandeling u ook nodig heeft, wij zorgen ervoor dat u altijd met veel zorg en aandacht begeleid wordt. Tijdens een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek ontmoet u de behandelaar en bespreekt u uw gebitsstatus, angsten en wensen. Ook de kosten algehele narcose tandarts worden met u besproken. Heeft u interesse? Vul dan uw gegevens in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op om uw intakegesprek te plannen.

    Hoe heb je ons gevonden?