uw narcose tandarts

Narcose Tandarts Nederland

Breekt het zweet u al uit wanneer u denkt aan een behandeling bij de tandarts? Bent u bang voor de verwachte pijn of raakt u paniekerig wanneer u tanden moet laten trekken? Dan bent u bij Narcose Tandarts Nederland aan het juiste adres. Als gespecialiseerde angst tandarts bieden bij ook narcosebehandelingen aan. Hierdoor maken wij de drempel lager om u te laten behandelen, aangezien u niets meekrijgt van de behandeling. Dat is belangrijk, want des te sneller u uw tandproblemen aanpakt, des te makkelijker ze te behandelen zijn. Bij ons kunt u verschillende narcosebehandelingen laten uitvoeren, van tanden trekken onder narcose tot een wortelkanaalbehandeling.

Alles op een rijtje

De voordelen van narcose behandelingen

Waarom zou u een narcose tandarts bezoeken wanneer u gebitsproblemen heeft?

w
Lage tarieven
w
Duidelijke afspraken
w
Brede behandelmogelijkheden
w
Aandachtige en geduldige begeleiding
w
Ervaren specialisten

U bent verzekerd van een pijnloze behandeling. Wanneer u onder narcose bent, voelt u niets van de ingreep. Dat werkt bovendien stressverlagend. U ligt helemaal ontspannen op de behandelstoel en kunt ook niet plotseling in paniek raken. Dat is prettig voor uzelf, maar ook voor de angst tandarts. De tandarts kan namelijk rustig te werk gaan en raakt niet afgeleid door uw onrust. Zo bent u verzekerd van een nauwkeurige en foutloze behandeling. Het is ook mogelijk om alle nodige ingrepen tijdens één narcosebehandeling uit te laten voeren. Dat maakt een behandeling onder narcose een goede optie wanneer opziet tegen meerdere, lange behandelingen. Bij de narcose tandarts bent u meestal in één keer klaar en kunt u weer met een schone lei beginnen.

onze missie

Waar doen we het voor?

Als tandartsenpraktijk willen we mensen helpen, wat hun klachten ook zijn. We zetten alles op alles om u goed te begeleiden, ook wanneer u angst tandarts heeft ontwikkeld. Wanneer wij een angstige patiënt weer een positieve ervaring hebben kunnen geven, zijn we tevreden. Samen zorgen we voor een gezond gebit en proberen we u zo zorgzaam mogelijk van dienst te zijn.

Dit is wat we doen

Onze behandelingen

Bij Narcose Tandarts Nederland kunt u terecht voor de meest uiteenlopende behandelingen. Voor elk tandheelkundig probleem bieden wij een oplossing. Vrijwel al deze behandelingen kunnen ook onder narcose plaatsvinden. Het maakt dus niet uit of u een tand of (verstands)kies moet laten trekken, een wortelkanaalbehandeling moet ondergaan of implantaten nodig heeft: bij Narcose Tandarts Nederland is er altijd een ervaren tandarts die u kan helpen. Ook behandelingen voor angstige kinderen vallen onder de specialiteit van Narcose Tandarts Nederland. Zij kunnen vanaf 4 jaar terecht bij een narcose tandarts die ervaring heeft met het behandelen van kinderen.

d
Gaatjes vullen
s
Implantaten

Kunstgebit, Klikgebit

d
Gebitsrenovaties
d
Wortelkanaal behandeling
d
Extracties
s
Tanden of (verstands) kiezen trekken

Behandelen van kinderen onder narcose

Ook kinderen kunnen een grote angst voor de tandarts ontwikkelen. Het is dan belangrijk om de tandarts niet te vermijden, maar om geschikte oplossingen te vinden.
Een behandeling onder narcose is een goede optie. Dit is mogelijk voor kinderen vanaf 4 jaar oud. Ons team van experts heeft de juiste kennis op zak om uw kind gerust te stellen en met veel zorg en aandacht te behandelen.

Is uw kind ook bang voor naalden of het krijgen van een prik? Dat is geen probleem, want wij bieden de mogelijkheid aan om uw kind met behulp van een kap onder narcose te brengen. Hiermee valt hij of zij rustig in slaap, waarna wij in alle rust een infuus aanbrengen en de behandeling uitvoeren. Uw kind merkt er niks van en wordt wakker met een gezond gebit.

Smile-10-narcose

Uitstekende zorg bij onze narcose tandarts

Bij Narcose Tandarts Nederland vinden we het belangrijk om er voor al onze patiënten te zijn, dus ook wanneer u angst voor de tandarts heeft. Een behandeling onder narcose is een goede manier om goed voor uw gebit te zorgen, zonder stress. Door u onder narcose te brengen, maken we de drempel voor een tandartsbezoek zo laag mogelijk. Uiteraard wordt u bijgestaan door een ervaren narcoseteam met veel ervaring. Zij zorgen ervoor dat de narcose goed verloopt, beantwoorden al uw vragen en zorgen voor de juiste nazorg. Bij Narcose Tandarts Nederland is kwaliteit ontzettend belangrijk.

Wij werken daarom alleen met BIG-geregistreerde tandartsen en implantologen die volledig conform de landelijke wet- en regelgeving werken. Uiteraard gebruiken wij ook de beste apparatuur en materialen tijdens uw narcose.

Heeft u interesse in een behandeling onder narcose? Neem dan contact op met Narcose Tandarts Nederland om de mogelijkheden en kosten te bespreken. U kunt ook naar ons worden doorverwezen door uw eigen tandarts, bijvoorbeeld wanneer u slechts één behandeling onder narcose wilt laten uitvoeren door een ervaren narcose tandarts.

Waar zijn we te vinden

Ammunitiehaven 19 2511 XH

Den Haag

Smile-9-narcose

Hoe werkt een narcose tandarts?

Gaat u onder narcose bij Narcose Tandarts Nederland? Dan mag u rekenen op uitstekende persoonlijke zorg. Wij bespreken vooraf wat er precies gaat gebeuren wanneer u onder narcose bent en geven antwoord op al uw vragen. Wanneer u onder narcose bent, houden ervaren anesthesiologen en de assistente u constant in de gaten. Zij letten op uw ademhaling, hartslag en bloeddruk. Dit zijn ervaren en vakkundige mensen, zodat u altijd in goede handen bent. Hierdoor kunt u met een gerust gevoel onder narcose gebracht worden, want bij Narcose Tandarts Nederland wordt er goed voor u gezorgd. Na de behandeling wordt u in een rolstoel naar de uitslaapkamer gebracht. Hier kunt u rustig bijkomen na de narcose en eventueel nog wat zaken nabespreken met de tandarts of assistente.

s

Plan kosteloos nu een intake gesprek in

Het is duidelijk dat u voor allerlei soorten behandelingen terechtkunt bij onze praktijk. Wat voor behandeling u ook nodig heeft, wij zorgen ervoor dat u altijd met veel zorg en aandacht begeleid wordt. Tijdens een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek ontmoet u de behandelaar en bespreekt u uw gebitsstatus, angsten en wensen. Ook de kosten algehele narcose tandarts worden met u besproken. Heeft u interesse? Vul dan uw gegevens in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op om uw intakegesprek te plannen.

    Hoe heb je ons gevonden?